Okulumuz Hakkında

Şehit Cesur İlkokulu
Şehit Cesur İlköğretim Okulu, Cengizhan Mah., 1620/12 Sok. No65, Bayraklı/İzmir, Türkiye
Şehit Cesur İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri bireysel gelişim özelliklerini de dikkate alarak özenle yetiştirmek.

MİSYON

Kendini ve toplumu sürekli geliştiren; düşünen araştıran, sorgulayan; iyiden, doğrudan, güzelden, bilimden yana, mutlu ve özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİNE UZAKLIK: 17 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bayraklı, İzmir´in ilçesi. 5747 Sayılı “Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun’a” göre, Bayraklı 6 Mart 2008 tarihinde İzmir’in ilçesi olmuş, ilgili Kanun 22 Mart 2008 tarihli ve 26824 sayılı Resmi Gazete yayımlanmıştır.Batısında Karşıyaka, doğusunda Bornova ve güneyinde de Konak ilçeleri ile çevrilidir.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu