ANASINIFIMIZ C GRUBU eTWİNNİNG 3 ''S'' PROJESİNİ UYGULAMAYA BAŞLADI.

Anasınıfı C Grubu, Öğretmenleri Özgün Nevra ÜNAL ERKAN rehberliğinde eTwinning  3 ''S''  Projesini uygulamaya başladı.

Okulumuz anasınıfı C grubu ,öğretmenleri Özgün Nevra ÜNAL ERKAN rehberliğinde eTwinning 3 ''S''(StorylineScamper,Stem+A,) Projesini uygulamaya başladı.

Bu proje ile;

1-Olay örüntüleri içerisinde öğrencilerimizin problem çözme becerilerini geliştirmek.

2.Öğrencilerimizin üretim odaklı düşünce becerilerini geliştirmek ve tasarım yapabilme yeteneklerine katkı sağlamak

3.Öğrencilerimizin olaylar arasında ki bağlantıları fark ederek çok yönlü düşünme becerileri kazanmasını sağlamak

4.Öğrencilerimize 21.yüz yıl becerilerini kazandırmak.

5.Disiplinler arası öğrenme ortamı sağlayarak öğrencilerimize zengin bir eğitim öğretim ortamı sunmak.

6.Aileleri, öğretmenleri ve diğer öğrenci gruplarını da projeye dahil ederek yaratıcı düşünme becerileri, üretim hakkında farkındalık oluşturmak.

7. Öğrencilerde sistematik ve alternatif düşünme becerisini geliştirmek.

hedefleniyor.

Etiketler :eTwinning,proje,,